- ຫຼັກສູດ:
- ສາຂາ ການໂຮງແຮມ
- ລະດັບ:
- ຄະນະ:
- ຜົນໄດ້ຮັບຈາກການ ຮຽນ ແລະ ອາຊີບທີ່ ຄາດວ່າຈະສາມາດ ປະກອບໄດ້:
.
- ຈຸດປະສົງຂອງຫຼັກສູດ:
- ນັກວິຊາການຜູ້ທີ່ມີຄວາມຮູ້ຄວາມສາມາດ, ມີທັກສະໃນດ້ານການບໍລິຫານ ແລະ ການຈັດ ການດ້ານການໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານໄດ້ຢ່າງມີປະສິດທິພາບ.
- ພົນລະເມືອງດີ, ມີຄວາມຮັບຜິດຊອບຕໍ່ໜ້າທີ່, ມີຄຸນນະທຳ, ຈາລິຍະທຳ, ຈັນຍາບັນ ແລະ ຖະນຸ ບຳລຸງ, ຟື້ນຟູ, ສົ່ງເສີມ ແລະ ປົກປັກຮັກສາຮີດຄອງປະເພນີວັດທະນະທຳອັນດີງາມຂອງຊາດ.
- ຜູ້ທີ່ມີຄວາມສາມາດນຳເອົາຄວາມຮູ້ເຂົ້າໄປປະກອບອາຊີບໄດ້ຢ່າງເໝາະສົມ ແລະ ສອດຄ່ອງກັບການຂະຫຽາຍຕົວທາງດ້ານເສດຖະກິດ-ສັງຄົມ ແລະ ສອດຄ່ອງກັບອາຊີບບໍລິການ.
- ລາຍລະອຽດ: