NUOL Programs

ສາຂາ ເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ

thumb
ສາຂາ ເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
ຫຼັກສູດ:
ສາຂາ ເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
ລະດັບ:
  • ປະລິນຍາຕີ
ຄະນະ:
  • ຄະນະກະເສດສາດ
ຜົນໄດ້ຮັບຈາກການ ຮຽນ ແລະ ອາຊີບທີ່ ຄາດວ່າຈະສາມາດ ປະກອບໄດ້:

.

ຈຸດປະສົງຂອງຫຼັກສູດ:
  • ກໍ່ສ້າງນັກວິຊາການລະດັບປະລິນຍາຕີ ທີ່ມີຄວາມຮູ້ໃນການພັດທະນາກະສິກຳ, ສາມາດວິໄຈບັນຫາ, ມີຄວາມສາມາດໃນການຊອກທາວິທີການແກ້ໄຂບັນຫາເພື່ອນນຳສະເໜີຕໍ່ຂັນເທິງ ແລະ ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ.
  • ກໍ່ສ້າງນັກສົ່ງເສີມ, ນັກພັດທະນາທາງດ້ານກະສິກຳທີ່ມີຄວາມສາມາດໃນການແປຮູບຜະລິດຕະພັນ, ການວິໄຈ ແລະ ການພັດທະນາ ທີ່ສາມາດຕອບສະຫນອງໄດ້ຕາມຄວາມຮຽກຮ້ອງຕ້ອງການໃນການພັດທະນາໃນລະດັບທ້ອງຖິ່ນ.
  • ກໍ່ສ້າງໃຫ້ໄດ້ນັກວິຊາການທີ່ມີຄຸນສົມບັດສິນທຳປະຕິວັດ ແລະ ຮູ້ຈັກຮັກຊາດ ກໍ່ສ້າງນັກພັດທະນາທີມີຄຸນນະພາບ.
ລາຍລະອຽດ: